Speelgoedlijst 1e verjaardag

Hoera hij is bijna 1 jaar!

We mogen los!! Maar wat moet je een kind cadeau geven?

Ik denk dat het eerste verjaardag vooral voor de ouders is. Mason speelt nu namelijk echt met van alles (vaak met spullen wat geen speelgoed is). Maar goed, verjaardag voor de ouders dus. Dat mag ook, want hey, hoe trots kun je zijn! Hoe spannend kan het zijn, je baby wordt 1!!! Het is een heel belangrijk mijlpaal, voor mij voelt dat echt zo. Blij maar ook onrustig wordt ik ervan.! WAT GAAN WIJ VOOR HEM KOPEN?

Ik heb een lijstje in willekeurige volgorde gemaakt, nadat ik veel *heel veel* moeders en vaders heb gesproken. Veel op internet en speelgoedwinkels heb gezocht. Ik ben geen fan van “kleine” speelgoedjes voor zijn verjaardag. Wil een cadeau geven waar hij langer plezier mee heeft. Het liefste duurzaam en van hout.

Ballenbak van Misioo: Jarenlang plezier, nog geen ouder gehoord die zei; zonde van je aankoop. Er is zijn heel veel soorten en kleuren verkrijgbaar.

Loopfiets/auto: Volgens mij geven de meeste ouders een loopfiets met de eerste verjaardag, maar hij heeft er al een van oma & opa gekregen bij zijn geboorde. Hij is van Bandits & Angels en is o.a. verkrijgbaar via loopfitsen.nl

Grimms regenboog: Deze kleurrijke boog komt heel vaak voorbij en heb veel positieve verhalen over gelezen. Het is meer dan een puzzel, je kunt er heel veel mee. Het is duurzaam en ik ben dol op houten speelgoed.

Trekkar:  Mason duwt nu echt met alles wat hij tegenkomt.. leuk om hier zijn spullen in te doen of hem erin te zetten en trekken maar. Nadeel vind ik echt de prijs, maar staat wel erg mooi in zijn kamer of in de woonkamer. Gaat ook jaren mee. Ik ben verliefd op deze 2, het merk Ooh Noo en Plan-Toys.

Keuken: Mason is heel vaak in de keuken, want daar is het te doen. Zelf vind ik de keuken van de Ikea leuk en hier is er nog een lijst van houten keukens (om het iets lastiger te maken).

Houten Racebaan: Mason heeft al een ballenspel van Vtech waar hij veel mee speelt. Daarom denk ik dat hij hier ook veel speelplezier van gaat hebben. Deze vind ik dus wel erg leuk.

Vtech Toet Toet Autogarage: Volgens mij is dit een echte musthave!

Ik ben er dus nog niet uit, het wordt echt erg lastig. Super fijn dat er zoveel keuze is, maar dat maakt het ook lastiger. Gelukkig komt Sinterklaas en Kerst erna. Kan ik stiekem 2 dingen uitzoeken 🙂  Hopelijk heb je ook iets aan mijn lijst en je suggesties zijn van harte welkom!

Liefs,