Hou wel van je

Druk, druk, druk en een opgejaagd gevoel. Dat is hoe ik de afgelopen weken mij voel. Proberen om een balans te vinden tussen, moederschap, werk, studie, sociale contacten en familie. Pfffff even genoeg van hoor. Richt je je aandacht op het ene, lijd de ander eronder. Ondertussen gaat alles gewoon door hè. Had ik maar een stop knop. Alle ballen hoog proberen te houden.. zonder jezelf te verliezen. Hoe dan..?

Mijn oplossing.. oftewel hoe ik het probeer aan te vliegen: Ik sport voor een helder geest en energiek lichaam, maar vooral om niet in het pieker-zone terecht te komen (yup ik kan uuuren piekeren). Gezond eten (soms te veel:)) en mijzelf blijven verzorgen (💅🏽). Maar vooral ook dagen / avonden inplannen om te relaxen of dagelijks zeker 1 leuke activiteit in te plannen. Om even…. pffff “nu even niets” (halleluja) gevoel te voelen.

Dusss ik zet mijn verstand op 0 en ga door. Want zitten jammeren en niets doen.. daar kom ik niet verder mee. Dan heb ik meer achterstand, schuldgevoel en slapeloze nachten. Echt tevreden ben ik niet hoor, want het opgejaagd en ontevreden gevoel, het “moeten” blijft… maar ik doe mijn best! Net als nu… even van mij afschrijven, dit helpt al 🙂

Ik zeg trouwens niet dat het moederschap het leven zwaarder maakt, maar het maakt het wel euh… drukker. Laat mij lekker de hele dag maar met Mason spelen, knuffelen en lief hebben ❤️.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s