OMG, is dit waar?

Processed with VSCO with c4 preset

Whoehoeeee eindelijk, we hebben een positieve zwangerschaps test! Ons geluk kon niet op… want oh oh oh wat hadden wij gevochten om zwanger te raken. Verdriet, hoop en teleurstellingen. Jawel, dat gevecht was voorbij, opluchting. Als alles maar goed gaat..! En nu… bijna 2 jaar later nadat ik deze test in mijn handen heb gehad, ben ik met een mama blog gestart. De wonderen zijn de wereld niet uit. Is dit waar? Whoe-hoeeee!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s